Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

56444 Mesaj 935 Konu- Gönderen: 2368 Üye - Son üye: kayhan

Ocak 07, 2009, 04:39:02
  Özet - junior_man Resim/Yazı
Adı: junior_man
Üyelik Seviyesi: Selen Seyven Süper Fan
Rep Puanı: 4
Son Aktif Olma Zamanı: Dün 16:36:12

MSN:
YIM:
E-Posta: gizlenmiş
Web Sitesi:
Şu an ki Durum: Offline Offline

Yer: AnA kUcAğI dEğİl gUrBeT OcAğI
Yerel Zaman: Ocak 07, 2009, 04:39:02

İmza:
hayatı cok yanlıs tanımısım bana ders olsun aksın goz yasım damlasın ve benı bogsun her gun gordugum ınsanlar benı bana sorsun satırın en basında kaldım aslında ben bı yoladayım .. benı bana sormayın henuz kendımı bulamadım zaman yalan soledı  ama ben bır dılek tutamadım anlıma yazılan yolu ben bulamadım yasamayı bana sormayın ben o zevkı hiç tadamadım seytana uyupta dusenede bı tekmede ben vuramadım kaderıme cızılen yolu ben bulamadım

Ek Bilgi:
Gönderdiği son mesajları göster.
Üyenin genel istatistiklerini göster.

Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir
|Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss |
Hosted by GoldServers
Google Tagged
Google
| oyun oyna | mp3 indir | Evden Eve - youtube | ByExploit.com | ortambul.net | al pacino | Yeni Album Dinle | Şebnem Ferah | adtech ile reklam 2.0 dönemi başlıyor ve Trkycmhrytllbtpydrklcktr r10.net seo yarışması | Yüzlerce Oyun | Gothic Forum | :. WorldOfRaP.oRg .: | Doludizgin Yıllar | RadyoTiryakim.NeT | Online Film İzle | HerseySizinicin.Com | Netgezen.Com | ödüllü yarışma | Kurtlar vadisi Pusu | Arama Motoru | Urla | Resim | Youtube | GiRiVeR.CoM |
2008 Selen SEYVEN